Laagdrempelig - Mensgericht - Maatwerk - Flexibel - Transparant

Onze ervaring ten dienste van uw succes ! 

Laagdrempelig

Verbeteren en veranderen hoeven niet complex te zijn, een minimum aan theorie is vaak voldoende.  Bij ons geen complexe mentale modellen, wij houden het eenvoudig voor uw medewerkers.

Verbetermethodes zijn geen doel, maar een middel. Wij helpen uw onderneming om de focus op de bedrijfsdoelen te houden

Gemba, monozukuri, poka yoke?  Bij ons hoeft u niet eerst een snelcursus Japans te volgen.  Wij doen het gewoon in het Nederlands (of Engels indien u dit prefereert).

Mensgericht

Uw medewerkers zijn de kritische succesfactor.  Verbetering zonder gemotiveerde en competente medewerkers gaat meestal erg moeizaam.

In onze aanpak krijgt de factor "Mens" een centrale plaats. Wij helpen u om uw medewerkers als "ambassadeurs" te laten participeren in uw verbetercultuur.


Maatwerk

Elke onderneming is anders, heeft haar eigen cultuur en historiek. 

Wij geloven niet in een "passe-partout" aanpak. Wij ondersteunen u bij de keuze van de verbeter-routekaart die het beste past bij uw onderneming.

Het gebruik van geschikte software kan uw verbeterprocessen aanzienlijk vergemakkelijken. Wij adviseren u graag hierbij, u beslist.

Wij verkopen zelf geen software, wij begeleiden u wel graag bij de volledige implementatie.

Transparant

Onze communicatie is steeds transparant en open. Als we iets goed vinden, zeggen we het.  Als we niet tegemoet kunnen komen aan uw specifieke verwachtingen, zeggen we het ook.  

©2021 PS Advies & Support - Joseph Wauterslaan 14, 1981 Hofstade
Ondernemingsnummer :  0786.630.606
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin